DIY Pine Cone Napkin Rings

DIY Pine Cone Napkin Rings – LuLaRoe Amy Sparks

DIY Pine Cone Napkin Rings

Ik ben een liefhebber van alles wat met tafels te maken heeft, van borden en laders tot servetten en servetringen. En net als de seizoenen verandert mijn tafeldecoratie (VAAK!). Dit najaar had ik mijn ogen gericht op deze schattige dennenappelservetringen van Bed Bath & Beyond, maar mijn hartogen werden heel snel kleiner toen ik de prijs van 4 zag voor $ 50, dus besloot ik om mijn eigen te maken.


Ik ben een liefhebber van alles wat met tafels te maken heeft, van borden en laders tot servetten en servetringen. En net als de seizoenen verandert mijn tafeldecoratie (VAAK!). Dit najaar had ik mijn ogen gericht op deze schattige dennenappelservetringen van Bed Bath & Beyond, maar mijn hartogen werden heel snel kleiner toen ik de prijs van 4 zag voor $ 50, dus besloot ik om mijn eigen te maken.